Onze arrangementen


Onze arrangementen

Alles in huis voor een onvergetelijke dag of avond.

Bruiloften

Ga je binnenkort trouwen? Ten eerste, van harte gefeliciteerd! Dit moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Een dag die van A tot Z perfect geregeld is. En wij helpen jullie hier graag mee!

Midden in het centrum van Nijmegen, op een prachtige en centraal gelegen locatie kunnen wij maximaal 80 personen ontvangen. De hele dag (middag en-/of avond) kan op maat worden ingevuld. Van koffie met gebak tot het diner. Zelfs over de aankleding van het café mogen jullie meebeslissen. Wij gaan hier graag vrijblijvend over in gesprek.

Feesten

Het is altijd tijd voor een goed feest, toch? Ben je binnenkort jarig of wil je gewoon het leven vieren? Denk dan eens aan hét speciaalbiercafé van de Grote Markt.

Geef je een feest in de avond of begin je al in de middag? Geen enkel probleem, want ook het eten kan door ons verzorgd worden. Wil je je vrienden ontvangen met dat ene speciaalbiertje die iedereen zo lekker vindt? Ook dat kan geregeld worden.

Neem eens contact op, want vaak hoef je niet eens de locatie af te huren. Je betaalt dan alleen de welkomstdrankjes. En het is altijd gezellig!

Diner

Etentje met de vriendengroep? Of met je sportteam? Dan is Stadscafé Jan de juiste bestemming. Grote groepen hoeven zelf niets extra’s voor de locatie te betalen. En de hele groep bestelt gewoon à la carte. Wel zo lekker!

Borrel

Bedrijfsborrel organiseren? Of ben je net afgestudeerd? Tijd om een goede locatie voor de borrel te vinden. Kom lekker borrelen op ons grote terras of binnen in ons café. Stadscafé Jan is gevestigd midden in het centrum van Nijmegen, dus de kroeg is goed bereikbaar en iedereen weet het te vinden.